12 Ekim 2017 Perşembe

Guardians of the Galaxy'nin yeni bölümleri çıktı!

Guardians of the Galaxy oyunun yeni bölümü çıktı. Marvel’in önemli serisi şu an Playstation’dan Android’e kadar pek çok platformda indirilebilir durumda.
Marvel tarafından yayınlanan Galaksinin Koruyucuları ilk olarak film şeklinde yayınlanmıştı. Peter isimli bir çocuğun hüzünlü hikayesi üzerinden başlayan hikaye pek çok farklı karakter ile dallanıp budaklanıyor.
Filminden sonra oyun hali de çıkan Galaksinin Koruyucuları’nın Android, iOS, Sony Playstation 4, Microsoft Xbox One ve  Microsoft Windows için oyunu çıkmakta. Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series’in “Who Needs You” adındaki bölümü ise bugün yayınlandı. Yeni yayınlanan bölüm, uzun zamandır oyunculara tarafından merakla bekleniyordu. Onlarca farklı karakteri hafızamıza kazıyan Marvel, bu bölüm için özel bir isim belirlemiş. Who Needs You adı verilen bölüm şu anda tüm platformlar için ulaşılabilir durumda.
”Sonsuzluk Mührü’nün kaderinin belirlenmesiyle, Guardians, hiç olmadığı kadar acı bir şekilde bölünmüş durumdadırlar. Ancak artan gerilim, geçici olarak yerini daha baskın bir probleme bırakır: Hepsi canlı canlı yenmeden önce karanlık ve tehlikeli bir mağaradan kaçmak. Mağaranın gizli tehditleri yaklaştıkça, Star- Lord herkesi güvende tutabilmeyi umuyorsa ekibini bir arada tutmak zorunda kalacaktır. Bununla birlikte güvenlik, sonunda kötü bir bedel karşılığında sağlanabilir… ” açıklamasıyla yayınlanan bölümün ardından bir bölüm daha yayınlanacak. 5. bölümün de hazırlıklarının bittiği ve bir süre sonra yayınlanacağı konuşuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder