17 Ocak 2015 Cumartesi

Telefonunuz Bu Çantadaysa Şarjınız Bitmiyor!

Leoht’un bu çantası, hayatı kolaylaştıracak bir iki özelliğe sahip.

Bunlar, olmazsa olmaz özellikler değiller; ancak çantayı farklı bir noktaya koyduklarını söylemek mümkün.
Dışarıdan bakıldığında herhangi bir çantadan farklı görünmeyen ürünün asıl bombaları iç kısmında ortaya çıkıyor. Çantanın 6000mAh ya da 10000mAh pille geliyor oluşu, şarjın gün içerisinde bitmeyeceğini garantileyen en önemli özelliği. Bunun haricinde Leoht, çanta içerisinde ufak aydınlatma ışıkları kullanılmış; böylelikle ürün sahibi, aradığı bir şeyi bulmak için ekstra fener yakmaya gerek duymuyor. Oldukça pratik.

Çantanın sahip olduğu ilginç özellikler bunlarla da sınırlı değil. Örneğin ürün içerisindeki pil, yanında gelen kablosuz şarj plakasıyla şarj oluyor. Böylelikle akşam eve gelindiğinde, çantayı şarja takma zahmetine girmeye lüzum kalmıyor. Çantayı, üzerindeki microUSB bağlantısıyla şarj etmek de mümkün. Leoht’a göre bu, özellikle çantanın şarjı dışarıda bittiği zaman kullanıcıların başvurabilecekleri yöntem. Sonuçta her yere o plakayı taşımak zorunda değil kimse.

Halen prototip olan ürünün iki eksisi olduğu söyleniyor: Birincisi, 1.3kg’lık çantanın oldukça ağır; ikincisi de, kullanılan askı kemerlerinin oldukça ince oluşu. Bu iki eksisiyle birlikte çanta, içi doldukça kullanıcısına daha fazla işkence çektirmeye başlayacaktır. Neyse ki Leoht’un kurucu ortağı ve CEO’su CarniseMcIntosh, bu iki konunun üzerinde çalıştıklarını; final versiyonda en optimal çözüme ulaşmayı hedeflediklerini belirtmiş.

300$ – 350$ arası bir fiyata sahip olması beklenen Leoht çantanın ön siparişleri, Bahar aylarının başında Kickstarter üzerinden alınmaya başlanacak. Ürünün kendisi de, Sonbaharaylarında piyasa olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder