6 Kasım 2015 Cuma

Suya dayanıklı ve uygun fiyatlı 5 telefon!

Sony’nin Xperia serisi ile başlattığı suya dayanıklılık özelliği daha sonra farklı marka ve modellerde de karşımıza çıktı. Kimi markalar bu özelliğe hiç önem vermiyorken, bazı markalar için suya dayanıklılık önemli bir pazarlama aracı olarak kullanılıyor. Bizler de bu galerimizde uygun fiyatlı ve suya dayanıklı 5 akıllı telefonu listeledik.

Uygun fiyatlı 5 su geçirmeyen telefon!

1.Kyocera Hydro Air
Kyocera, ülkemizde tanıdık bir marka değil. Ancak uygun fiyatlı ve suya dayanıklılık konusunda kesinlikle yer verilmesi gereken bir ürün. IP57 sertifikasına sahip olan Kyocera Hydro Air modeli, 1 metreye kadar suyun altında 30 dakika kalabiliyor. Telefonun ABD fiyatı sadece 99 Dolar.

2.Motorola Moto G (2015)
Motorola Moto G, ülkemizden tanıdık bir model. Türkiye’de de bir dönem satılan ancak daha sonra çekilen modelin 2015 versiyonu da suya dayanıklı telefonlardan bir tanesi. Telefonun fiyatı 180 Dolardan başlıyor. Yine IP sertifikasına sahip olan model, benzer şekilde 1 metreye kadar suyun altında 30 dakika kalabiliyor.

3.Samsung Galaxy S5 mini
Samsung, Active serisi modellerinde zaten üst düzey bir dayanıklılık sunuyordu. Ancak Galaxy S5 ve Galaxy S5 mini modellerinde bu dayanıklılığı cihazı kabalaştırmadan sunmaya başladı. Galaxy S5, fiyatı sebebiyle bu listemizde kendine yer bulamadı ancak Galaxy S5 mini bu listenin iddialı modellerinden biri. IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklılık sunan modeli ülkemizden bulmak mümkün.

4.Sony Xperia M4 Aqua
Suya dayanıklılık konusunda en iddialı markalardan biri Sony, Firmanın geçtiğimiz yaz duyurduğu uygun fiyatlı Xperia M4 Aqua modeli IP68 sertifikasına sahip. Cihazın başarılı kamerası ile su altı çekimler bile yapabilirsiniz.

5.Sony Xperia Z1 Compact
Xperia Z1 Compact modeli güncel bir akıllı telefon değil, ancak Sony halen satışını devam ettiriyor. IP58 sertifikasına sahip olan Sony Xperia Z1 Compact modeli, su geçirmezlik iddiasını taşıyan ilk akıllı telefonlardan biriydi. Hala almayı düşünüyorsanız, piyasada bulabileceğiniz bir model.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder