20 Ağustos 2016 Cumartesi

Galaxy Note 7 Satın Almak İçin 7 Neden

Telefon teknolojisini yakından takip edenlerin merakla bekledikleri Samsung Galaxy Note 7 büyük bir organizasyonla tanıtıldı. İşte Galaxy Note 7'nin birbirinden etkileyici 7 özelliği...


Samsung, en son çıkan cep telefonu Galaxy Note 7’yi, teknoloji ve cep telefonlarını yakından takip eden kullanıcılara tanıttı. İşte büyük bir ilgi görmesi beklenen Galaxy Note 7’nin  birbirinden güzel 7 özelliği…

SUYA DAYANIKLI KASA

Galaxy Note 7, suya ve toza karşı dayanıklı ilk Note serisi telefon olarak dikkat çekti. IP68 sertifikasına sahip telefon, 1.5 metre derinlikte 30 dakika boyunca su sızıntılarına karşı direnç gösterebiliyor.

KAVİSLİ EKRAN

Galaxy Note 7 aynı zamanda iki tarafı kavisli ekrandan oluşan ilk Note serisi telefon oldu. Samsung'un Galaxy S6 edge modeliyle başlattığı çift taraf kavisli ekran tasarım yapısı hem genel görünüm hem de sunduğu işlevler itibariyle kullanıcıların büyük beğenisini kazandı.

YENİ S-PEN KALEM

Galaxy Note serisinin olmazsa olmazlarından S-Pen kalem, Galaxy Note 7'de hem donanım hem de yazılım tarafında daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıktı. S-Pen kalem artık sualtında ve ıslak ekranda çalışabiliyor.

S-Pen kalemin Temassız Komut ayarlarına ek olarak  “Çevir”, “Büyüt” ve “Bakış” adlı yeni özellikler eklendi. Çevir özelliği S-Pen kalem ile bir sözcük ya da metin anında başka dile tercüme edilecek.

Büyüt özelliği sayesinde S-Pen kalem eşliğinde ekranın herhangi bir bölümünü büyütebilir, Bakış özelliği sayesinde ise ekranın alt bölümünde simgelerin üzerine gelerek uygulamalar arasında hızlı geçiş yapılabilecek.

USB TYPE-C GİRİŞİ

Galaxy Note 7'de son dönemin popüler donanımlarından biri olan USB Type-C girişi yer alıyor. Galaxy Note 7 aynı zamanda Samsung'un USB Type-C girişli ilk akıllı telefonu oldu. Samsung geriye dönük donanımların da destek sağlayarak kutu içeriğinde bir dönüştürücüye yer veriyor.

YENİLENEN TOUCHWİZ

Samsung, Galaxy Note 7'ye eşlik eden yeni arayüzde, TouchWiz'in genel görünümünü koruyor, ancak bazı uygulamaların simgelerinde değişiklik göze çarpıyor.Özellikle Ayarlar menüsü ve Bildirim ekranı büyük ölçüde değişecek.

MERCAN MAVİSİ RENK SEÇENEĞİ

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ta roze altın rengi kullanıcıların büyük bölümü tarafından beğenildi. Benzer bir etkiyi Galaxy Note 7'de mercan mavisi renk seçeneğinin göstermesi bekleniyor. Gelen yorumlara bakıldığında mavi mercan renk seçeneğinin kullanıcılar tarafından sevildiği yönünde.

GORİLLA GLASS 5

Gorilla Glass 4 ekran teknolojisi ilk olarak Galaxy Note 4'te kullanıldı. Aradan geçen iki yılın ardından Corning firması geçtiğimiz günlerde Gorilla Glass 5 teknolojisini duyurdu. Yeni nesil ekran teknolojisi bir kez daha bir Samsung marka telefonda kullanıldı. İlk gelen dayanıklılık testlerine bakıldığında Gorilla Glass 5'in dayanıklılık noktasında başarılı işler çıkardığını gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder