6 Ekim 2016 Perşembe

Microsoft nihayet Windows 10’u düzeltiyor!

Windows 10 yıldönümü güncellemesi ile beraber ortaya çıkan sorunlar, Microsoft tarafından nihayet çözülüyor.

Microsoft, en yeni işletim sistemi için geçtiğimiz aylarda şu ana kadar sunulan en büyük güncelleme olan yıldönümü güncellemesini sunmuştu. Ancak güncellemeler, bazı sorunları da beraberinde getirmişti. Windows 10 yıldönümü güncellemesi ile çıkan bu sorunlara dair Microsoft’tan bir açıklama geldi.

Bazı cihazları sınırsız yeniden başlatma döngüsüne sokan hatalı güncellemeyle ilgili Microsoft, hatanın en kısa sürede düzeltileceği sözünü verdi.

WINDOWS 10 YENİDEN BAŞLAMA SORUNU!

Windows Update tarafından indirilen KB3194496 kod numaralı güncelleştirme sistem tarafından kurulmaya çalışılıyor. Bir sebepten dolayı başarısız olan kurulumu sistem geriye alıyor, daha sonrasında sistemi yeniden başlatıyor.

Sistem açıldıktan sonra güncelleştirmeyi tekrardan kurmaya kalkan sistem, bu şekilde döngüye sınırsız bir şekilde devam ediyor.

Microsoft forumlarında oluşan 30 sayfalık yardımlaşma konusuna Microsoft yetkililerinden Jason “Güncellemeden etkilenen kullanıcılar için bir otomatik temizleme yazılımı yapıyoruz.” şeklinde bir açıklama yaparak kullanıcıları bir nebze rahatlattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder