9 Şubat 2017 Perşembe

Sevgililer günü için bilgisayar tavsiyeleri

Sevgililer günü için bilgisayar tavsiyeleri arıyorsanız sizler için hazırladığımız listeye göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Bu liste Sevgililer Günü’nü sizin için unutulmaz hale getirebilir.

İşte yılın o dönemi yine yaklaşıyor. Hediye çılgınlığının yaşandığı Sevgililer Günü için birçok büyük mağaza kampanyalar yapıyor, çeşitli indirimler sunuyor. Bu da hem elinde biraz parası olup sevgilisine asla unutmayacağı bir hediye almak isteyenlere, hem de yeni bir bilgisayar almayı düşünenlere iyi bir fırsat sunuyor. Sevgililer günü için bilgisayar tavsiyeleri dosyasını da buradan yola çıkarak hazırladık.
Elbette günümüz şartlarında hediye olarak bir bilgisayar almak çok kolay değil. Ancak dediğimiz gibi, yapılan kampanyalarla birçok fırsat ortaya çıkmış durumda. Sevgilisine yıllar sonra bile hatırlanacak büyük bir hediye almayı düşünenler, bir bilgisayar alma fikrini değerlendirebilir. Örneğin oyun oynamayı çok seven ya da kendi işi için bir bilgisayara ihtiyaç duyan sevgilinize bir bilgisayar hediye etmeyi düşünebilirsiniz.
Bunu aklından geçirebilenler olduğunu düşünerek, farklı kategorilerde bilgisayarlardan oluşan bir tavsiye listesi hazırladık. İçinde size ya da sevgilinize uyan varsa rahatlıkla değerlendirebilirsiniz
İşte size sevgililer günü için bilgisayar tavsiyeleri. 
1-MSI GT72VR 6R Dominator Pro
Gerçekten oyun tutkunu bir sevgiliniz varsa ona tüm oyunları rahatlıkla oynatacak bir dizüstü bilgisayar almayı düşünebilirsiniz. MSI'ın Dominator serisinden bu model piyasadaki en güçlü oyun dizüstü bilgisayarlarından biri. Intel Core i7 6700HQ işlemci, 32GB DDR4 RAM, NVIDIA GTX 1070M ekran kartı ve 17,3 inç Full HD ekrana sahip olan bu canavar VR teknolojisine bile hazır. Ayrıca programlanabilir arka aydınlatma sayesinde de çok etkileyici gözüküyor. Bazı online mağazalarda ürünle birlikte şık bir sırt çantası da hediye ediliyor. Hemen her oyunu yüksek detayda akıcı bir şekilde oynatabilecek olan bu bilgisayarın fiyatı ise tahmin edebileceğiniz gibi biraz yüksek. 9300 TL fiyatla satılan MSI GT72VR 6RE Dominator Pro'yu maddi durumu iyi olanlar için sevgililer günü için bilgisayar tavsiyeleri arasına koyduk.
2-ASUS GR6-R029R
Oyun tutkunu sevgilime oyun bilgisayarı alırsam beni unutur diye endişeleniyorsanız, birlikte oyun oynayabileceğiniz bir bilgisayar almaya ne dersiniz? ASUS GR6 tam da bunu yapabileceğiniz bir masaüstü bilgisayar. Özel tasarımıyla oyun konsollarını andıran ASUS GR6'yı rahatlıkla televizyonunuzla birlikte kullanabilirsiniz. Geniş bağlantı seçenekleri sunan ürün Intel Core i5 5200U işlemci, 8 GB RAM ve NVIDIA GTX 960 ekran kartıyla birçok oyunu akıcı performansla oynatabilir. ASUS GR6-R029R ile sevgilinize hem unutmayacağı bir hediye almış olursunuz, hem de birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sevgililer günü için bilgisayar tavsiyeleri arasına aldığımız bu ürünün satış fiyatı ise 3700 TL.
3-Acer SF314-51-766R
Bilgisayarın sahip olduğu donanım özellikleri kadar dış görünüşüne de önem verenlerin beğeneceğini düşündüğü bir ürünle karşınızdayız. Acer'ın bu altın renkli şık modeli sadece 1,5 kg ağırlııyla çok da rahat taşınabiliyor. Full HD 14 inç ekrana sahip olan bilgisayar donanım bakımından da epey iyi. Üründe Intel Core i7 6500U işlemci, 256 GB SSD ve 8 GB RAM bulunuyor. Rengi ve tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek bu dizüstü bilgisayarla, sevgilinizle birlikte yüksek çözünürlüklü film ve dizileri akıcı bir şekilde izleyebilirsiniz. Acer SF314-51-766R modelinin fiyatı ise 3350 TL.
4-Lenovo Yoga 300
Birçok farklı şekilde kullanılabilen çok yönlü bir bilgisayar olsa sevgilimin hoşuna gider diye düşünüyorsanız, 2'si 1 arada adı verilen modellerin en önde gelenlerinden Lenovo Yoga 300'ü değerlendirebilirsiniz. Sevgililer günü için bilgisayar tavsiyeleri arasına aldığımız Lenovo Yoga 300 standart bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılmasının yanı sıra ekranının tam olarak katlanabilmesi sayesinde isterseniz tablet olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca, ekranı tam açmadan ters V şekline getirerek bir masanın ya da herhangi başka bir yerin üzerine rahatça koyabiliyorsunuz. Örneğin sevgilinizle koltuğa uzanıp Lenovo Yoga 300'ü de sehpanın üzerine ters V şeklinde yerleştirip film izleyebilirsiniz. Ya da tablet moduna alıp dokunmatik ekranda sosyal ağlarda dolaşabilirsiniz. Lenovo Yoga 300'ün kullanımı biraz da sizin yaratıcılığınıza kalmış. Intel Celeron N3060 işlemcili, 4GB RAM ve 32GB SSD'ye sahip 11,6 inçlik Lenovo Yoga 300'ün fiyatı 1400 TL.
5-HP 22-B014NT
Yeni bir iş kurup ofis açan sevgilinize şık ve kullanışlı bir hediye almak istemez misiniz? Hem tasarımı, hem büyük ekranı hem de birçok işi rahatlıkla kaldırabilecek donanımıyla HP'nin bu all-in-one modeli tam da bu bahsettiğimiz durum için çok uygun bir hediye olabilir. Beyaz renkli ekran ve bilgisayar, klavye, fareden oluşan bu setin fiyatı 2600 TL. Intel Core i5 6200U işlemci, 4 GB RAM, 1TB sabit disk ve 21,5 inç ekranıyla ofis uygulamalarını uygun performansla çalıştıran HP 22-B014NT beklenmedik bir sevgililer günü hediyesi arayanlar için iyi bir seçenek olabilir.
6-Samsung Galaxy TabPro S W7000
Samsung, piyasada bulunan tabletlerden çok daha farklı bir tabletle sıradan olmayan bir sürpriz yapma fırsatı sunuyor. Bu tabletin en öne çıkan özelliği Windows 10 işletim sistemini kullanması. Bu da onu diğer Android ve iOS tabletlerden farklı kılıyor. Windows 10'un kullanım esnekliğini sunan 12 inçlik bu tablet normal gündelik işlerinizden oyun oynamaya, sosyal medyada dolaşmaktan dizi veya film izlemeye kadar her şeyi istediğiniz her yerde yapabilmenizi sağlıyor. Ayrıca aynı zamanda kılıf da olan özel klavyesi de kullanım kolaylığı sunuyor. Intel Core M3-6Y30 işlemci, 4 GB RAM ve 128 GB SSD'li Samsung Galaxy TabPro W7000'in fiyatı ise 2500 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder